Anális szex - tabuk nélkül

2011.12.03. 18:00

Elég érdekes cikket találtam.

NŐI SZEMMEL - Izgalmas szexuális kaland vagy gusztustalan aktus? A homoszexuálisok kiváltsága, vagy a szomszédok is csinálják? Az anális szexről alkotott véleményünk már jó ideje kinőtte a társadalmi előítéleteket. Akár kipróbáltad, akár még csak gondolkozol rajta, ne feledd: csinálni nagyon jó, de nem árt az óvatosság!

Az anális szex nem éppen a vaníliás frappé mellett megvitatható csajos téma. Sokan annyira ódzkodnak tőle, hogy nem is mernek beszélni róla. Mások szívesen kipróbálnák, de előtte megerősítést várnak a barátnőktől. És persze ott vannak a téma említésekor szemérmesen somolygó nők, akik esetleg képzett hátsó játékosok, de sosem vallanák be, még a barátnőik előtt sem. Az anális szexről egyszerűen nem beszélünk, mert sokaknak gusztustalan, vallásilag elfogadhatatlan vagy egyszerűen túl extrém. Hiába: a társadalmi tabuk ledöntéséhez idő kell. Mi azért is belevágtunk.

Miért jó a pasinak, miért jó a nőnek?

A válasz pofonegyszerű: amikor egy nő az ánuszába is bebocsátja a szeretett férfit, az a bizalom legmagasabb foka - ennél nagyobb megtiszteltetés aligha érhet egy férfit. Míg a szájjal való gyönyörszerzés és a hagyományos vaginális közösülés mindennapi, addig az anális játék a koktélcseresznye a tejszínhab tetején! Arról nem is beszélve, hogy a végbélnyílás területén férfiaknál és nőknél is egyaránt sok olyan idegvégződés található, amelyek a szexuális ingerekre reagálnak. Ezért is van az, hogy a közkeletű tévhittel ellentétben az anális szex nemcsak a homoszexuális férfiak játéka, de sok heteroszexuális pár is kiaknázza a lehetőséget, és talán még többen vannak, akiknek titkos erotikus fantáziáiban jelenik meg. Ha te is ezek közé tartozol, talán érdemes megosztanod ötleteidet a pároddal, de arra figyeljetek, hogy a kapcsolatban egyik felet sem lehet unszolással, zsarolással, netán fizikai erővel kényszeríteni semmi olyanra, amit nem akar megtenni!

Gyönyörszerzés felsőfokon

Az anális szex lényege, hogy nem szabad ajtóstul rontani a házba! Szépen lassan, gyengéden kell elkezdeni a kísérletezést. Sokan azt ajánlják, hogy a pénisszel és ujjal való behatolás előtt a férfiak jó pár alkalommal simogassák, kényeztessék a nő ánuszát, hogy szokja a nem mindennapi helyzetet. Ha már nem idegen a popsi becézgetése, tovább lehet lépni. Egy, majd több ujjal, síkosítót használva, gyengéden behatolni az ánuszba. Már ez is meglepően kellemes érzés lesz, így kialakulhat a bizalom, és az is felszabadulhat, aki kicsit görcsösebben állt hozzá. A finom, érzéki élmény gyorsan elfeledteti a feszengéssel teli perceket, és fel lehet készülni az igazi eseményre! Szakavatott análozók szerint a legideálisabb póz az, ha a nő négykézlábra áll, és a férfi úgy közelíti meg a vágyak leghátsó kapuját. Így könnyedén lehet mozogni, szabályozni a ritmust és a behatolás mélységét is, valamint az ánusz is könnyebben kitágul. Hanyatt fekve először fájdalmas is lehet a behatolás, mert felhúzott lábbal a végbél feszülhet és szűkebb lesz. Ezért ajánlott inkább a négykézlábra ereszkedés. Mikor már eljutottunk a "valós" behatolásig, a határ csak a csillagos ég! Minden becézés, simogatás, izgatás megengedett, amit egyébként is szeretünk az ágyban! Biztos, hogy különleges élmény lesz: mentálisan, hogy ilyen közel engedtük magunkhoz a párunkat, fizikailag pedig olyan gyönyöröket tapasztalhatsz meg, amilyeneket eddig még sosem!

Mi kell az anális szexhez?
Síkosító, óvszer, türelem, biztonságérzet, önismeret, megértő partner, közös akarat, jó kommunikáció, kíváncsiság és bizalom.

Az anális szex aranyszabályai:

1. Hangolódjatok rá!

A pasid szeretné, te pedig még a gondolatától is irtózol? Terelni nem jó, beszéljétek meg lépésről lépésre az új, felfedezésre váró kalandot. Elsőként a legfontosabb, hogy mindkét fél akarja, hiszen teljes ellazulás és nyugalom nélkül szörnyű tapasztalatokat lehet szerezni, és egy életre elmehet a kedvünk az aktustól. Tehát csak akkor vágj bele, ha úgy érzed, kellőképp el tudsz lazulni, és át tudod adni magad a partnerednek!

2.  Kezdd kicsiben!

Ez a pont a legegyszerűbb: ha először csinálod, a pénisz egyszerűen túl nagy lesz. Amíg nem szoktad meg az élményt, addig jobb, ha kisebb tárgyat vagy akár az ujjadat használod a behatolásra. A tapasztalatok szerint a legjobb, ha az ember  először egyedül próbálkozik: az ujjával, egy kisebb vibrátorral. Ilyenkor könnyen szabályozhatod, hogy meddig menj el, mit bírsz, és megszokod az érzést. Ne feledd, hogy minden ilyen próbálkozáshoz és magához az aktushoz is kell némi előkészítés: izgalmi állapotban könnyebben megy majd!

3. Fő a higiénia!

Az aktus előtt mindenképpen tisztálkodjatok! Figyelj oda, hogy miután ujjal vagy a pénisszel behatolt a partnered, a vaginális aktus előtt mindenféleképpen tisztítsa meg az ánusszal érintkező testrészeket! Különösen figyelj a higiéniára, ha problémás az emésztésed. A rostban gazdag étrend segíthet helyrehozni a dolgokat. Persze ha hirtelen eredményre vágysz, még mindig ott a beöntés - de ezt túl gyakran ne alkalmazd, mivel felboríthatja a bélflórád egyensúlyát, és fokozhatja az irritációt behatolás közben. A legjobb, ha néhány órával korábban gondoskodsz a szabad útról.

4. A síkosítás kötelező!

Sokan nem is gondolnak rá előre, de az ánusz nem olyan, mint a hüvely, amely saját síkosító, nedvesítő mechanizmussal rendelkezik, hogy a behatolást segítse. Itt semmi ilyen anyag nem áll rendelkezésre, és ezzel számolni kell. Ha el akarod kerülni a fájdalmat, szerelkezzetek fel síkosító zselével: így sokkal könnyebb és fájdalommentesebb lesz az akció. A legjobb, ha jó minőségű, vízalapú síkosítót vesztek, ez nem károsítja az óvszer latextartalmát. Ne feledd: a síkosított óvszer ehhez nem elég síkos!

5. Figyeljetek a biztonságra!

Az anális szexszel kapcsolatban van két nagyon fontos biztonsági szabály, amit be kell tartanotok. Az első: ami a végbélnyílásba behatol, az máshova nem hatolhat be. Így például szigorúan tilos anális szex után a vaginális szex, mivel komoly fertőzéseket okozhat! Ilyen esetben mindenképpen óvszert kell cserélni, és alaposan megmosakodni. Természetesen azt sem árt tudni, hogy a szexuálisan terjedő betegségek nagy része anális szex által is terjed, és ez nemcsak a HIV-vírusra igaz, de a herpeszre, a szifiliszre, a gonorrheára és még sok másra. Ráadásul a hepatitis vírus több típusa és az E.coli baktérium is átadható ezen a módon. Éppen ezért a második szabály: anális szexet még stabil párkapcsolatban is csak óvszerrel próbáljatok ki!

Forrás: life.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr903415368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása