A Perfume Genius nevű amerikai énekes új albumát egy rövid videóval reklámozta volna, ám a YouTube szerint a két, félmeztelenül ölelkező férfi a szexualitást propagálja.

A Perfume Genius néven alkotó énekes-zongorista, Mike Hadreas második albumát a neves független kiadó, a Matador Records jelenteti meg majd februárban, a lemezt reklámozó rövid, tizenhat másodperces videót viszont a YouTube letiltotta, azzal az indokkal, hogy nem családbarát és a felnőtt szexualitást reklámozza. A videóban Hadreas és a magyar származású pornószínész, Miklós Árpád láthatók, amint ölelkeznek, de egyikük sem meztelen (a jelenet a Hood című videoklipből van kivágva, amely amúgy megtalálható a YouTube-on). A kiadó azonban hiába érvelt ezzel, a videomegosztó szerint a videónak így is meztelenségnek tűnik. A Put Your Back N 2 It című album február 21-én jelenik meg.

7038.jpg

Forrás: quart.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr993827749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása