Hulk Hogan beperelte a volt feleségét mert azt állítja róla, hogy homoszexuális kalandba keveredett az egyik pankrátor társával.

Íme a következő forduló Hulk Hogan válási csatájában. Most a pankrátor legenda perelte be volt feleségét, mert azt állította róla, hogy megcsalta őt az egyik férfi csapattársával, Brutus Beefcake-kel. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy Linda Boella ezt egy rádió interjúban mesélte, esélye sem volt visszavonni, de talán nem is akarta. Hogan nem aprózta el a dolgot, egy 18 oldalas keresetet nyújtott be a bíróságon rágalmazásért, aminek a lényege, hogy mélységesen sértve érzi magát, ex neje ezzel a kijelentésével abszolút a sárba akarta tiporni a nevét és a lényeg, hogy ebből az állításból természetesen semmi sem igaz.

tk3s_hhogangolds080210_490.jpg

Linda Boellának nem ez volt az első kirohanása, hamarosan megjelentet egy könyvet, amiben a házasságukról ír. Elmesél minden konfliktust, megtudhatjuk hogyan jutottak odáig, hogy kettejük között ruhatépésre és lámpatörésre került sor. A címe: Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes (Küzdelem a Hulk-al: Az életem a kötelek között)

Az 58 éves pankrátornak a nyáron még egész más miatt fájhatott a feje. Lánya, Brooke ugyanis szerepelt egy meztelen fotósorozatban, amit ki is állítottak egy állatvédő kampány keretében. Itt még teljes volt az egyetértés a volt feleségével, nem hittek a szemüknek amikor meglátták kislányuk pucér képeit. A Woman In Cages címet viselő kiállítás meztelen nőkkel hívja fel a figyelmet az állatokkal való kegyetlen bánásmódra. Brook a képen egy ketrecből próbál kiszabadulni, persze teljesen pucéran.

Forrás: pink.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr213483570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása