meleg.jpgLos Angeles – Alaposan csőbe húzta a fél világot egy internetes oldal, amelyen az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner (19) vall másságáról.

A website egy People magazin címlapot hamisított a fiatal színész coming outjával, s mire kiderült a turpisság, már millióan olvasták a „nagy hírt". Maga a magazin – mármint az igazi People – azonnal közölte, hogy hamisítványról van szó, és eszük ágában sem volt ilyen tartalmú cikket közölni Lautnerről. A színész is cáfol persze, és utólag már csak nevet a dolgon, pedig nem lehetett könnyű reggele. Egyik kollégája, Russell Simmons is bedőlt az átverésnek, és Twitter-oldalán gratulált Lautnernek bátorságáért. Később, amikor kiderült, hogy hamisítványról van szó, visszavonta a dolgot, és közölte: felőle ahhoz a nemhez vonzódik a sztár, amelyikhez akar.

Az Alkonyat milliók szívét megdobogtató vérfarkasát először idén májusban keverték melegbotrányba, miután együtt ebédelt a hollywoodi sztárvilág két közismerten homoszexuális sztárjával. Akkor a GQ magazin kérdezett rá Lautner hovatartozására egy interjúban, de a színész ragaszkodott hozzá, hogy a lányokat szereti. Az utóbbi időben két hölggyel is összehozták, Lily Collins színésznővel és Taylor Swift énekesnővel. Utóbbi esetben tréfás lehetett, amikor keresztnéven szólították egymást.

Forrás: blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr143504891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása