Az egykori Roma-labdarúgó, a profi Olasz Játékosok Szakszervezetének elnöke, Damiano Tommasi azt javasolja a homoszexuális játékosoknak, ne árulják el beállítottságukat, mert a másság nem elfogadott a futballban.

Az AS Roma egykori játékosa, Damiano Tommasi szerint, ha kiderülne egy labdarúgóról a mássága, az nehézségeket okoznak számára a további profi pályafutása során.

"A homoszexualitás még tabu a futballban - nyilatkozta a 25-szörös válogatott középpályás. "A coming out rosszallást váltana ki, nem hiszem, hogy ez lenne a járható út. A szexualitás ilyen kifejezése minden környezetben nehézséget jelentene, főleg a futballban, ahol az öltözőt saját csapattársaiddal osztod meg" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr943449867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása