Egerlövő – Gyermekkori traumák állhatnak Sz. Norbert (24) ördögi terveinek hátterében, aki hirdetésekből szemelte ki magának áldozatait.

A fiatalembert egyetlen cél vezérelte, mégpedig az, hogy öljön. Áldozatait alaposan megválogatta. Úgy tudjuk, vérszomja célkeresztjébe homoszexuálisok kerülhettek.

– A fiú intézetben nőtt fel, ahol számtalan megrázkódtatás érhette. Nem hiszem, hogy nekem kell bemutatni, mik folynak az ilyen helyeken, milyen megaláztatásokon kell keresztül mennie egy-egy fiatalnak. Meglehet, hogy a gyerekkori borzalmak vezették Norbit arra, hogy olyanok halálát vágyja, akik saját nemükhöz vonzódnak – mondta egy ismerőse.

A településen mindenki jól ismerte az egyébként szenvedélyes focista hírében álló, gyilkossá vált fiút.
– Mindenki megdöbbenve áll az események előtt. Azt hiszem, az egész falu nevében kijelenthetem, hogy sokkoltak az események minket és alig hittük el, hogy Norbi tette ezt – mondta Gordos Attila polgármester.

Mint megírtuk, Sz. Norbert egyik reggel arra ébredt, hogy aznap ölnie kell. Egy újsághirdetésben szemelte ki áldozatát, majd elutazott Debrecenbe és egy bicskával tíz szúrással végzett a számára teljesen ismeretlen emberrel. Az áldozatról a szomszédok úgy vélik, hogy gyengéd viszonyt ápolt egy férfival.

Forrás: blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr344787334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása