Novák Előd a nemzeti konzultációval kapcsolatos kérdésében megemlítette Alföldi Róbert „homoszexuális darabját” is.

Alfoldi-Robert(210x140).jpegA jobbikos képviselő az általa nemzeti konfrontációnak nevezett konzultációval kapcsolatban kijelentette: az emberek döntő többsége ellene van, „előbb fizetnének be Alföldi Róbert legújabb homoszexuális darabjára a Nemzeti Színházban, mint hogy ennek a konzultációs színjáték részesei legyenek".

Cáfolta, hogy a kormány közvélemény-kutatást tartana, mert szerinte akkor „a Fidesz fiókintézményeként működő Nézőpont Intézetet tömnék ki közpénzből".

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes válaszában kijelentette, nehéz kibogozni, mi lehetett a célja Nováknak a kérdéssel, azon túl, hogy kapjon kétpercnyi szabad beszédidőt a parlamentben. A miniszter hangsúlyozta, hogy a kérdőívekre mintegy 700 ezren válaszoltak, míg egy átlagos közvélemény-kutatást ezerfős mintán végeznek.

Azt mondta Novák Elődnek, ha őt bosszantja a konzultáció, akkor ne válaszoljon rá, ha azonban érdeklik a kérdések, válaszoljon, és azt a kormány beépíti a terveibe.

Forrás: hir24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr964784036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása