Az Ukrajnában működő, az ország erkölcsi állapota felett őrködő nemzeti bizottság tagjai betiltanák SpongyaBobot, mondván, hogy az homoszexuális, és a gyermekek fejlődését rossz irányba tereli.

Több különböző animációs sorozat főhősét is megvizsgálva arra jutottak a testület tagjai, hogy SpongyaBob bizony meleg, és haladéktalanul be kell tiltani, a gyermekek helyes neveltetése érdekében.

Tény és való, hogy az ész nélküli tévénézés nagyon rossz hatással lehet a jövő nemzedékének gondolkodásmódjára, de az viszont kevésbé érthető, hogy az ilyen jellegű mesék miként alakíthatják az apróságok jellemét rossz irányba.

tiltolistan-spongyabob-kockanadrag-09170605.jpg

Egyébként a Kockanadrágot már egy tavalyi kutatás során is károsnak titulálták a hatév alatti gyermekek körében, akik egy teszt kitöltése után rendre rosszabb eredményt értek el, ha előtte a szivacsos mesét nézték. Akkor azt állították, hogy Spongyabob túl agresszív elemeket tartalmaz, de az, hogy szegény Bikinifenék lakója, hogyan és miért lett melegnek nyilvánítva, még nem tisztázódott pontosan.

Az Ukrajnán belüli szervezet magyarázat helyett a betiltását kezdeményezte, továbbá voksukat tették le a Simpson család, a Family Guy, a Pokémon, a Teletubbies és a Futurama című műsorok ellen is. Akárhogy is lesz, SongyaBob bizony nem fog sokáig medúzákra halászni az ukrán fiatalság számára.

Forrás: starity.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr394785462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása