A Skandináv Ház még szeptemberben elindította az LMBT filmklubot, amelyet hamar megszeretett a közönség. A vetítéseket mindig beszélgetés követi, melynek során a filmben felvetődött problémakört járják körül a témában járatos vendégek segítségével. Ezúttal, március 23-án „fiús este” lesz egy négy rövidfilmből készült összeállítással.

A márciusi vetítésre az elmúlt évek LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) tematikájú rövidfilmjeiből készített egy összeállítást a Skandináv Ház. A filmek középpontjában a férfiak állnak, de ez nem jelenti azt, hogy a nők számára ne lennének tanulságosak ezek az alkotások. Sport és homoszexualitás, érdekkapcsolat, milyen az, amikor valaki a barátnője apjába lesz szerelmes, a lelki társ keresése, nemi erőszak – csak néhány téma, amelyet a vetítendő négy rövidfilm felvet. Az Awakening (DK), My name is love (SE), The Samaritan (NO), Wrestling (IS) vetítése után a The samaritan című, több díjjal jutalmazott norvég rövidfilm rendezője, Magnus Mork lesz a vendég és egyben beszélgetőpartner.

Minden filmet eredeti nyelven, angol felirattal vetítenek. Jegyek 700 forintos áron válthatók a vetítésre a Puskin Art Mozi jegypénztárában.

Forrás: kultography.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr404325592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása