A korábban izraeli katonai kiképzőként tevékenykedő melegpornós, Dror Barak 38 évesen önként vetett véget az életének február 25-én, manhattani lakásában. A hír első kommentelője szerint a pornóipar tehet minderről. Kovács 'Kovi' István felnőttfilm rendező azonban nem találkozott azzal, hogy valaki attól váljon depresszióssá, amit csinál.

 

A modell és személyi edző Dror Barak, aka Roman Ragazzi február 25-én találták holtan manhattani otthonában – adta hírül az Out magazin. A melegpornósként is ismert 38 éves férfi öngyilkos lett. Barak a februári Out magazin New York's Finest című fürdőgatya összeállításában volt látható modellként utoljára. Barakról 2007-ben a New York Post kiteregette, hogy izraeli katonai kiképzőként dolgozott az izraeli konzulátuson, miközben mellékesen pornózott. A botrány kirobbanása után a melegpornós személyi edző lett, és még abban az évben megalapította a Freedom Fitness nevű fitneszcégét.

A hír első kommentelője egy volt melegpornós, LeNair Xavier azt írja, Barak öngyilkossága a pornóiparnak tudható be. "Mint egykori melegpornós, elmondhatom, hogy rengetegen szenvednek a szakmában az önutálattól" – írta a kommentelő, és hozzátette, a pornó adta hírnév nem tart sokáig, a színészek hamar üresnek érzik magukat, és depresszióba esnek. Az, hogy a pornós életüket titkolják, csak fokozza az érzést. "Dror démonjai kísértették, és bezárták őt. Szomorú, hogy sosem találta meg a békét, ami segítségével legküzdhette volna a démonokat."

Kovács 'Kovi" István felnőttfilm rendező szerint a depressziónak semmi köze nincs a felnőttfilmiparhoz. "Az én praxisomban egyáltalán nem volt olyan, hogy valaki depresszióssá vált volna azért, mert ezt csinálja. Aki érzékeny lelkű, az valószínűleg a második, harmadik alkalommal ki fog szállni a dologból" – mondta Kovi a Velvet megkeresésére, és hozzátette, ő minden kezdő pornószínésznek elmondja, hogy vállalják fel amit csinálnak. [1] "Mindenkinek azt mondom az első pillanatban, hogy meg kell mondanod a párodnak, a családodnak, mert úgyis ki fog derülni. Ha pedig szeretnek téged, akkor elfogadják, hogy te ezt akarod csinláni. Akár elfogadják, akár nem, felnőttt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Ha valaki elköveti azt a hibát, hogy nem mondja meg, de valahogy kerülőúton, évek múlva kiderül, az sokkal nagyobb problémát okoz."

Forras: velvet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr504225980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása