A népszerű internetes JazzFM egy könnyed koraesti műsorában a jazz mellett melegpornó hangjait lehetett hallani. Az adó bocsánatot kért; állítólag hackerek műve az egész.

A JazzFM internetes rádiónak heti átlag félmilliós közönsége van. A szombat este héttől adott Funcky Sensation című műsor egy részletében a jazz mellett melegpornó hangjait lehetett hallani (az explicit felvétel felnőttek számára itt megtalálható). Természetesen rengeteg panasz érkezett; mint kiderült, volt, ahol a családi vacsorába zavart bele az üzekedő férfiak hangja. A felvételről adott műsorban magában nem tudtak bocsánatot kérni az incidensért, de később közleményt adtak ki, amelyben mindenkitől elnézést kérnek és arról írnak, hogy valaki engedély nélkül hozzáfért az internetes adáshoz. A programigazgató, Mike Vitti (egyben a szóban forgó műsor vezetője is) nem is érti, hogy miért tettek ilyesmit a hackerek.

Forras: quart.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr104170706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása