Oláh Ibolya szakított. Az énekesnő a közelmúltban beszélt először homoszexualitásáról, ám a hirtelen jött érdeklődés úgy tűnik felemésztette kapcsolatát.

Exkluzív interjút adott D. Tóth Krisztának Oláh Ibolya. Az énekesnő őszintén beszélt életéről, karrierjéről és természetesen arról, miért vállalta fel a közelmúltban nyíltan homoszexualitását. Ibolya állítja, már hosszú ideje gondolkozott coming outján, de folyton lebeszélték róla. Most azonban hálás, amiért – ugyan lesifotók árán, de – felvállalhatta önmagát. Őszintesége megkönnyebbüléssel töltötte el, ám az öröm ürömmel párosult: Ibolyát elhagyta barátnője.

132782283367_a5f3da4cba39db44f664ee14ca34caa5.jpg

"Nyílt titok volt a szakmában, hogy a nemi identitásom más. Nagyon nehéz, amikor nem tudsz önmagad lenni, közben a társadalomnak megfelelően kell élned. A mai napig védem a barátnőmet, annak ellenére is, hogy tény, vége lett. Jó lenne visszakapni, de azt hiszem már elcsesztem" - magyarázta Ibolya a DTK Show-ban, majd beismerte, miközben rendkívülien fáj a lelke, nagyon nehéz erősnek maradnia.

Forrás: DTK Show, hir24.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr153967765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása