Filmet rendez Ryan Murphy a Tony-díjas The Normal Heart című színdarab nyomán. A filmdrámában Julia Roberts és Alec Baldwin is szerepet vállalt. A nyolcvanas évek elején egy New York-i meleg közösségben játszódó drámát eredetileg 1985-ben állították színpadra.

46n9A1nr.jpgAz eredeti darabot, amely a nyolcvanas évek elején a HIV/AIDS-vírus elterjedése idején játszódik, Londonban és Los Angelesben is bemutatták. Tavaly felújítva ismét színre vitték a darabot a Broadway-n, amely három Tony-díjat is elnyert. Egyébként a színdarab szerzője, Larry Kramer írta a film forgatókönyvét is.

A készülő filmben Julia Roberts alakítja azt a kerekesszékes doktornőt, aki az elsők között kongatta meg a vészharangot, amikor az akkoriban "meleg ráknak" nevezett betegség terjedni kezdett New Yorkban. A rendező és a híres színésznő egyébként az Ízek, imák, szerelmek című filmben is együtt dolgoztak már.

Forrás: napvilag.net

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr213744502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása