„Voltam már hetero, voltam leszbikus – és az utóbbi jobban bejött. Ezért azt választottam.” Cynthia Nixon dumája kiverte a biztosítékot.

A Szex és New York sztárjának szavai nem is akárhol: a tekintélyes napilapban, a New York Timesban jelentek meg.

Az interjúban Cynthia részletesen kifejti véleményét saját leszbikusságáról: úgy véli, a homoszexualitás nem adottság, hanem választás kérdése. „Voltam már hetero, voltam leszbikus is. Az utóbbi jobban bejött. Leszbikusnak egyszerűen jobb lenni.”

cynthia-nixon-felesegul-venne-446-9731-d00029D699dac2108ce49.jpg

A színésznő 15 évig élt együtt főiskolás szerelmével, Danny Mozesszel (ő férfi), két közös gyermekük is született. Nixon egy évvel szakításuk után, 2004-ben lépett a nyilvánosság elé új kedvesével, Christine Marinonival (aki viszont nő), és egy éve megszületett kisfiuk is.

A sztár dumája kiverte a biztosítékot sok, a melegek jogaiért küzdő civil szervezetnél. Az egyik szóvivője szerint „az a választás, ha barna vagy szőke hajú fiúval járok. Ha félcipőt vagy bakancsok húzok reggel a lábamra. De az, hogy nőt vagy férfit szeretek, az nem választás, hanem adottság. A hölgy szavai feleslegesen szolgáltatnak muníciót a melegek jogai ellen küzdő szélsőségeseknek.”

Forrás: kiskegyed.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr743752268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása