A The Hollywood Reporter híre szerint Ryan Murphy (többek közt a Glee - Sztárok leszünk és a Kés/alatt című sorozatok alkotója) megfilmesíti Larry Kramer Tony-díjas The Normal Heart című színdarabját, ami az 1980-as évek New Yorkjába kalauzol, ahol éppen szélsebesen terjed a meleg világ rákjaként aposztrofált HIV-vírus. A főszerepre korábban már sikerült megnyerni Mark Ruffalót (A gyerekek jól vannak), most pedig Julia Roberts, Alec Baldwin, Matt Bomer (Lopott idő) és Jim Parsons (Agymenők) is csatlakozott a stábhoz. A forgatókönyvet maga Kramer írta, a produceri feladatokban Ryan Murphy mellett Brad Pitt is részt vesz.

A történetben egy Ned Weeks (Ruffalo) nevű zsidó származású író és LMBT (a nemzetközi szóhasználatban ismert LGBT magyar fordítása: Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) aktivista szeretné felhívni a figyelmet az egyre több áldozatot szedő HIV-vírusra. Ebben segítségére lesz egy kerekes székes orvos, Emma Brookner, akit Julia Roberts alakít majd. Baldwin egy ügyvéd bőrébe bújik, aki nehezen tud megbarátkozni azzal, hogy testvére, a főszereplő a saját neméhez vonzódik. Matt Bomer lesz Ruffalo figurájának a partnere, egy divatújságíró, aki maga is elkapja a vírust, Jim Parsons pedig, aki a színdarab Broadway-en bemutatott változatában is szerepelt, egy meleg férfiak egészségügyi problémáival foglalkozó válságcsoportnak a tagja.

20120123-julia-roberts.jpg

Forrás: origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr393743015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása