A világ leghíresebb magyar melegpornósát az American Apparel és a BUTT magazin törölközőn örökítette meg, most egy Perfume Genius nevű egyszemélyes együttes kérte fel a 42 éves Miklós Árpádot, hogy szerepeljen a Hood nevű videóklipben. A Perfume Genius álnév egy Seattle-i énekest, Mike Hadreast takarja, és a fiatalember és a mellé felkért pornós testalkata között olyan drámaian drasztikus a különbség, hogy már csak ezért is megéri megnézni a klipet. Plusz a zene sem éppen rossz, bár ha valaki bírja ezt a műfajt, valószínűleg ezután is az Antony and the Johnsonsra esküszik majd.

Ha három videót dobunk össze egy posztba, akkor a háromnak általában semmi köze nincs egymáshoz. Ez a mai összeállítás annyiban kivételes, hogy a második videón megint egy melegpornós látható, a 32 éves Francois Sagat, aki feltűnt már nálunk egyszer egy másik ilyen posztban. Most se fogta vissza magát, igazából miatta való ez a poszt csak 18 éven felülieknek. Egyébként arról, hogy a melegek hogyan tudják ilyenre kigyúrni magukat, a Gawkernek van egy nagyon vicces oktatóvideója, azt is ajánljuk! A mi harmadik klipünknek viszont már semmi köze a pornóhoz, ebben egy Zack Zublena nevű modell látható, igaz, bizonyos jelenetekben szintén anyaszült meztelenül. A kisfilmet Bell Soto rendezte, címe Private Affair.

Forrás: velvet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr93744466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása