35482.jpgEgy rövidesen megjelenő könyv szerint Richard Nixon volt amerikai elnök homoszexuális viszonyt tartott fent egy kubai származású bankárral.

A Nixon legsötétebb titkai: Amerika legproblémásabb elnökének bennfentes története című visszaemlékezést Don Fulsom veterán fehér házi tudósító írta, és elbeszéli benne ezt a feltételezett viszonyt Charles "Bebe" Rebozóval. A leleplezés akár meghökkentőnek is nevezhető, mert Nixon inkább homofób kijelentéseiről volt ismert.

Nixon és Rebozo barátsága közismert volt az elnöki évek alatt. A politikus többször is üdült a pénzember floridai rezidenciáján a feleségével együtt, de nélküle is.

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) információi szerint Rebozo közeli kapcsolatot tartott fent az olasz maffia két nagyfőnökével, Santo Trafficantéval és Alfred "Big Al" Polizzival.

A Nixon életének egyéb rejtett részleteivel is foglalkozó könyvet januárban adják ki - közölte a Huffington Post digitális változata.

Forrás: mult-kor.hu / ma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr763504915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása