Távozott posztjáról New Jersey polgármestere, miután prostibotrányba keveredett. A republikánus Chris Myers egy internetes honlap szerint kaliforniai kirándulásán egy férfit rendelt magának hotelszobájába, aki le is fotózta az ejtőző politikust.

Karrierje után a házassága is rámehet Chris Myers New Jersey-i polgármesternek, aki állítólag egy kaliforniai kiruccanása alkalmával egy közismert társkereső oldalon rendelt magának egy férfit. A politikus elhancúrozott a prostival, akinek a légyott után 500 dollárt (112 ezer forintot) fizetett.

hozz.jpg

A prosti állítása szerint azonban ennél sokkal többet, további ajándékokat és autót is ígért a polgármester, aki nem volt hajlandó fizetni, így a férfi feltöltötte az internetre a hotelszobában készült képeket, amelyeken Myers polgármester egy száz alsónadrágban ejtőzik az ágyon. Myers - aki „civilben” kétgyermekes családapa - tagadta a szexvádakat, de lemondását nem indokolta meg.

Forrás: borsonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr723481117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása