A leszbikusságát nemrégiben  nyíltan felvállaló egykori megasztáros barátnőivel teázott az Alibi bárban, amikor egy szemmel láthatóan zavart elmeállapotú férfi beléjük kötött. Az énekesnő a Blikknek elmondta, hogy látta ugyan a férfin és barátnőjén, hogy a bárpult mellől bámulják őket, de próbálták figyelmen kívül hagyni a feltehetőleg kábítószer hatása alatt álló párt.

 „Te vagy az az Oláh Vera?!" – így kezdett állítólag kötözködni a középkorú férfi, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tovább szidta Oláh Ibolyát. A négyes lánycsapat egyik tagja, rászólt a férfira, hogy hagyja őket békén, mire az felbőszülten ököllel arcon csapta a lányt. Ezután a férfi a bárszék letört ülőkéjét az énekesnő felé hajította, s miután látta, hogy célt tévesztett, a bárszék fémlábával esett neki Oláh Ibolyának, akinek felrepedt a szája - írja a bulvárlap.

220x330-images-stories-nagy-dril-olahibolyameztelen-d0000BA06917fccf40da2.jpg

Miután kitombolta magát, a férfi partnerével együtt elhagyta a bárt, de a társaságnak még sikerült feljegyeznie az autójuk rendszámát. Oláh Ibolya és barátnője, akinek feltehetően eltörött az orra, súlyos testi sértés kísérletéért és garázdaságért feljelentést tett bántalmazójuk ellen az V. kerületi rendőrkapitányságon.

- Információim szerint a támadó büntetett előéletű, és feltehetőleg hamarosan rendőrkézre akad – tájékoztatta kedden este a Blikket Ruttner György, az énekesnő és sérült barátnője, jogi képviselője.

Forrás: eszakhirnok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr733485099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása