Sok hetero férfi álmodja azt, hogy análisan szexel egy másik férfival. Az álombeli partnerek közt gyakran felbukkannak a legjobb barátok az idegenek mellett, ez azonban még nem jelenti azt, hogy az illető homoszexuális. Több nő arról számolt be, hogy álmukban férfiként tettek asszonyukká egy nőt, érezték, átélték, milyen lehet férfiként behatolni egy nőbe.

Egy pasi sincs azzal egyedül, ha azt álmodja, az egyik barátja, vagy egy idegen férfi előtt térdel és szeret. Az sem ritka, hogy a nők álmukban férfiként dugnak meg egy másik nőt, ám ennyitől még senki nem nevezhető melegnek vagy leszbikusnak. Sokan ébredéskor is magukon érzik az álmukban kapott csókokat, arra is van példa, hogy idegen férfi farkát érzik magukban, ami mintha kitöltené az egész testüket – ez igaz férfiakra és nőkre is egyaránt. "Az álomban legtöbbször anális aktusra került sor, én vagyok az, akibe behatol a másik férfi, egy másik álmomban pedig egy férfi szopott. Persze megfordult a fejemben, hogy meleg vagyok, de az ágyban mindig annyira rákattanok a nőkre, hogy hamar elszálltak a kétségeim" – küldte el a Velvetnek egyik álmát a 34 éves férfi.

hangos.szex.jpg

"A volt pasimmal nagyon nyitottak voltunk a szexben, sok mindent kipróbáltunk, és mindent megbeszéltünk, ennek ellenére picit fennakadt a szemem, amikor bevallotta, hogy szexuális ábrándjaiban gyakran szerepelnek férfiak" – írta meg egy női olvasó a tapasztalatát. Fórumokon, kommentekben több nő is beszámol arról, hogy a legjobb barátnőjét nyalta ki álmában egy asztalon, vagy épp egy idegen nőbe hatolt be férfiként álmában, és még ébredés után is élethűen érezte, milyen az, amikor egy férfi behatol egy nőbe. Ha az álomban rengeteg spemával találkozik szembe valaki, az átvitt értelemben a hétköznapokban létező konfliktusainak megoldását takarja az álomfejtők szerint.

A homoerotikus álmokban nem csak idegenek szerepelnek, sűrűn előfordul, hogy az ember - az azonos nemű - legjobb barátját látja a lába között. Az álomfejtő könyvek szerint ennek nem sok köze van a homoszexualitáshoz. Állítólag, ha az álomban valakivel szeretkezünk, valójában csak bizalmasan szeretnénk vele beszélgetni, az ejakuláció pedig a negatív érzelmek megértését tükrözi. A Dreamsstudy szerint a homoszexuális álmok önszeretetről, önelfogadásról tanuskodnak, de csak akkor, ha az álom jó érzéssel tölti el az álmodót. Ha nyomasztó, rossz a homoerotikus álom, valamilyen szorongás, félelem állhat a háttérben. Az is meglehet, hogy az álmodónak a saját nemiségével vannak problémái, ennek oka lehet az ellenkező nemmel való rossz tapasztalat is.

A pszichológusok szerint azonban az álmokat egészében kell megvizsgálni, naplószerűen írni, és csak azután tudja megmondani egy szakember, valójában mi is áll a homorerotikus álmok hátterében - persze csak akkor ajánljuk a szakembert, ha valakit annyira zavarnak az álmai.

szex35.jpg

Forrás: Velvet / zuzupetals

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr73399730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása