Billy Crystal menti meg az Oscar-gálát: a 63 éves színész a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy elvállalta a házigazda szerepét, miután Eddie Murphy az est producerének távozása után visszalépett.

"Én csinálom az Oscart, így a fiatal hölgy a patikában már nem fogja kérdezni a nevem, amikor a gyógyszereimért megyek" - írta bejegyzésében a közkedvelt filmcsillag. Az amerikai filmakadémia megerősítette Billy Crystal bejelentését, de részleteket nem közölt.

billy_crystal_409818_26302.jpg

Billy Crystal kilencedik alkalommal vezeti majd a világszerte nagy izgalmakat keltő gálaestet, legutóbb 2004-ben vállalta el a feladatot. A legsikeresebb átadók közül több is az ő nevéhez fűződik. Tavaly vendégként jelent meg a színpadon, felállva tapsolták meg a közönség soraiban helyet foglaló pályatársai. A színész a gála után úgy fogalmazott, meghatotta ez a fogadtatás, és "talán vicces lenne", ha újból házigazdája lenne a műsornak. "Azt hiszem, változnia kell a show-nak. Túl sok a díj. Fel kell dobni a műsort, és ha én részese lehetek ennek, az óriási lenne" - mondta egy márciusi interjúban.

A 2012. február 26-i gálaest házigazdájának Eddie Murphyt kérték fel, a színész azonban szerdán visszalépett, miután kreatív partnere, Brett Ratner a melegeket sértő kijelentése miatt távozott a produceri székből. Murphy jelenleg épp Ratner filmjében, a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? címűben játszik. A producer az őt ért heves bírálatok nyomán kedden jelezte távozását, helyére a veterán Brian Grazer érkezett Don Mischer társproducer mellé.


A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr963399162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása