Buddyt és Pedrót, a torinói meleg pingvinpárt szétválasztották az állatkert gondozói, és tojókkal rakták őket össze, hogy szaporodjanak. Az állatkert dolgozói azt nyilatkozták a Gawkernek, hogy ha ezek után is egymást akarják majd a pingvinek, akkor megadják nekik, amire vágynak. Ha a különlétük alatt azonban valamelyikük asszonyává teszi a neki szánt tojót, akkor szerelmüknek vége. Ha egyikük sem mutat hajlandóságot az ellenkező nemű pingvinekre, akkor ismét közös fészkük lehet. Arról nincs hír, hogy bármelyikük is volt-e valaha tojóval, elképzelhető, hogy ez lehet az első ilyen élményük.

A pingvinek egy életre választanak maguknak párt, míg más állatfajoknál a homoszexualitás pusztán csak előfordul, a pingvineknél életforma.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jó fejek ezek a pingvinek.

Ha a pingvinek egy életre választanak párt, akkor nem lehet, hogy Buddy és Pedró már választottak? Egymást...

Nem könnyű pingvinnek sem lenni a torontói állatkertben. Végre megtalálod a párod, erre összeraknak nőstényekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://gayculture.blog.hu/api/trackback/id/tr153394373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása